Verkeersmaatregelen

Om alles in goede banen te leiden voor onze gasten gelden op 7 juni de volgende verkeersmaatregelen in de Plantagebuurt:

 • Parkeerverbod
  Tussen 12.00 uur en 23.00 uur geldt een parkeerverbod aan beide zijden van de Plantage Middenlaan, Plantage Kerklaan, Plantage Doklaan, Henri Polaklaan en de Plantage Parklaan.
 • Wegafsluitingen
  Tussen 16.00 uur en 23.00 uur zijn de Plantage Middenlaan, de Plantage Kerklaan, de Plantage Doklaan en de Henri Polaklaan afgesloten voor alle verkeer, inclusief fietsers. Voetgangers worden wel doorgelaten. Fietsers worden alleen met de bewonersbrief doorgelaten, en kunnen hun weg vervolgen met de fiets aan de hand.
  Let op: om te voorkomen dat het verkeer rondom ARTIS vastloopt door de wegafsluitingen, wordt op sommige kruisingen het verkeer omgeleid. Daarnaast wordt de Anne Frankstraat ter hoogte van de Latjesbrug afgesloten voor gemotoriseerd verkeer. Bewoners die op weg zijn naar de garage van de flat worden wel doorgelaten op vertoon van de bewonersbrief. 
 • Omleiding tram
  Tussen 16.00 uur en 23.00 uur wordt tramlijn 14 tussen het Alexanderplein en het Rembrandtplein omgeleid via het Frederiksplein.