Contact

Heb je vragen of opmerkingen over Stichting KinderBeestFeest of over de dag zelf, mail ons dan via info@kinderbeestfeest.nl.
 
Het is niet mogelijk je gezin als gasten via deze weg aan te melden voor het KinderBeestFeest. Neem hiervoor contact op met je deelnemende instelling voor vragen over aanmelden.

Informatie voor de pers

Het KinderBeestFeest

…is een besloten feest in ARTIS, doorgaans op de eerste vrijdag in juni. Het is een feest speciaal voor gehandicapte kinderen en kinderen met een specifieke zorgbehoefte uit Noord-Holland, Flevoland en Zuid-Holland.
Gasten worden uitgenodigd door ziekenhuizen en instellingen, niet door de organisatie. De kinderen mogen hun ouders/verzorgers, broertjes en zusjes meenemen. Vele vrijwilligers zijn in touw om de kinderen en hun gezin een fantastische avond te bezorgen. Zo zijn er diverse activiteiten in ARTIS en is er inzet van diverse hulpdiensten. Zo’n 500 voertuigen van ambulance, brandweer, defensie, overheid, particuliere diensten, politie en Rode Kruis gaan de weg op om de kinderen naar ARTIS te brengen voor een onvergetelijke avond. Ook worden bootjes van de Reddingsbrigade en rondvaartboten ingezet.
Wie op deze vrijdagavond de colonnes hulpverleningsvoertuigen in Amsterdam ziet rijden, hoeft niet te schrikken of een alarmnummer te bellen, want het motto van het KinderBeestFeest is: ‘Niets aan de hand, maar ga wel aan de kant!’.

Voor meer informatie of eventuele vragen over het KinderBeestFeest kun je contact opnemen met communicatie@kinderbeestfeest.nl

Contactgegevens

Emailadres
info@kinderbeestfeest.nl

Postadres
Stichting KinderBeestFeest
Postbus 15249
1001 ME Amsterdam

Inschrijfnummers
ING Bank:
NL45INGB0004914006

Kamer van Koophandel:
KvK 34386198

RSIN ANBI nummer:
822185465

Sponsors