Foto’s

Daar zijn ze dan, de foto’s van ons Fototeam, gemaakt tijdens het KinderBeestFeest 2022.

Wanneer je door het Fototeam op de foto bent gezet, krijg je een kaartje mee waarop een dierenlogo staat die bij de fotograaf hoort en het wachtwoord staat hierop. Alle foto’s die op het KinderBeestFeest worden gemaakt, zijn met toestemming van de gasten. Gezien de kwetsbare groep met veelal minderjarige gasten zijn deze daarom alleen beschikbaar met een wachtwoord voor gasten en hun families. 

Ben je het kaartje kwijt en wil je toegang krijgen tot de foto’s? Stuur dan een mail met je naam, adres en telefoonnummer, naar fototeam@kinderbeestfeest.nl
Zie je een foto ertussen die je liever niet wilt dat men deze ziet? Stuur dan naar bovenstaand mailadres een berichtje waarbij je het dier en fotonummer (staat links bovenaan de foto) vermeld en zegt dat je deze foto liever niet vertoond ziet. Dan zorgen wij dat de foto zo spoedig mogelijk verwijderd wordt.
 
Let op! De dierenlogo’s zijn gekoppeld aan de fotograaf, niet aan de opstapplaats! Dus kijk goed welk dier op jouw kaartje staat!

Hierbij de foto’s behorende bij de dierenlogo’s op de uitgedeelde kaartjes:
 
Tijger: https://img.gg/4K8fqNC

Aap: https://img.gg/LPNYx8F

IJsbeer: https://img.gg/Vvo9s9L

Flamingo: https://img.gg/1z0Nm15

Bever: https://img.gg/C3DrNp8

Neushoorn: https://img.gg/V7XZ9ck

Cobra: https://img.gg/8M9WjpU

Wolf: https://img.gg/2RLONm5

Eekhoorn: https://img.gg/IADDZN8

Rups: https://img.gg/0SHBNZ7

Olifant: https://img.gg/UOk4Y9m

Leeuw: https://img.gg/G19RD7s

Kameel: https://img.gg/B2x9o9X

Papegaai: https://img.gg/ru9PoGp

Muis: https://img.gg/M9Jj7sg

Privacy

Mochten er foto’s opstaan die je liever niet op de website wilt, laat het ons dan weten via fototeam@kinderbeestfeest.nl, dan zullen we deze foto verwijderen.

Fototeam KinderBeestFeest
Fototeam KinderBeestFeest