Foto’s KBF 2023

Wanneer je door het Fototeam op de foto bent gezet, heb je een kaartje mee gekregen waarop een dierenlogo staat die bij de fotograaf hoort en hier staat ook een wachtwoord op. Alle foto’s die op het KinderBeestFeest zijn gemaakt, zijn met toestemming van de gasten gemaakt. Gezien de kwetsbare groep met veelal minderjarige gasten zijn deze daarom alleen beschikbaar met een wachtwoord voor gasten en hun families. 

Ben je het kaartje kwijt en wil je toegang krijgen tot de foto’s? Stuur dan een mail met je naam, adres en telefoonnummer, naar communicatie@kinderbeestfeest.nl
Zie je een foto ertussen die je liever niet wilt dat men deze ziet? Stuur dan naar bovenstaand mailadres een berichtje waarbij je het dier en fotonummer (staat links bovenaan de foto) vermeld en zegt dat je deze foto liever niet vertoond ziet. Dan zorgen wij dat de foto zo spoedig mogelijk verwijderd wordt.
 
Let op! De dierenlogo’s zijn gekoppeld aan de fotograaf, niet aan de opstapplaats! Dus kijk goed welk dier op jouw kaartje staat!

Hier staan straks de foto’s behorende bij de dierenlogo’s op de uitgedeelde kaartjes in een link. Let op! Enkel met je wachtwoord op het gegeven kaartje kun je hier in kijken.

Foto’s van KBF 2023

Let op: Na het inloggen kun je rechtsboven via het icoontje de weergave van de foto’s aanpassen.

Privacy

Mochten er foto’s opstaan die je liever niet op de website wilt, laat het ons dan weten via communicatie@kinderbeestfeest.nl, dan zullen we deze foto verwijderen.

Fototeam 2023 KinderBeestFeest