KinderBeestFeest 2021

In 2020 hebben we met pijn in ons hart moeten besluiten het KinderBeestFeest te annuleren. In die eerste maanden na de opkomst van het coronavirus was het tijdsbestek te kort en waren er teveel onduidelijkheden, om een veilige alternatieve versie op te tuigen.

Ondanks dat de situatie rond corona nog steeds veel onzekerheden met zich meebrengt, willen we alles op alles zetten om in juni 2021 wel weer een mooi, onvergetelijk feest voor onze gasten te organiseren. Uiteraard moet hierbij de veiligheid en gezondheid van de gasten optimaal geborgd zijn. 

Dit feest kunnen we niet organiseren zonder de medewerking vanuit de zorg, waar nu veel druk op ligt. Voor alle medewerkers in de zorg willen we laten weten: we denken aan jullie en zijn trots op jullie enorme inzet in deze moeilijke periode. Diep respect!

Bestuur & Coordinatoren KBF


Inschrijven Nieuwsbrief

Vacature

Stichting KinderBeestFeest zoekt een bestuurslid (tevens beoogd voorzitter)

Bij ons kun je zinvol en enorm dankbaar onbezoldigd bestuurswerk doen dat je veel voldoening zal opleveren! Dit jaar staat de organisatie voor de bijzondere uitdaging om het KinderBeestFeest op zo’n manier te organiseren dat onze gasten, kwetsbare kinderen en hun familie, een Covid-vrij feest kunnen vieren.

Daarvoor zoeken wij inventieve en flexibele mensen met een groot hart voor kinderen. Lees meer.

Sponsors

AZIBO
Horizon telecom
GVB
TCR Group