Veel gestelde vragen

Ik heb een vraag over het KinderBeestFeest, waar kan ik deze stellen?
Voor vragen verwijzen we je naar je contactpersoon. Daarnaast kan je ook contact opnemen met de organisatie van het KinderBeestFeest door te bellen met 020 – 21 49 331

Onderstaande vragen hebben betrekking op de  evenementen van het Kinderbeestfeest tot en met 2019 t/m 2019. In 2020 vond het KinderBeestFeest in een digitale vorm plaats vanwege de coronapandemie. Hoe het KinderBeestFeest 2021 eruit zal zien, wordt nog bekend gemaakt.

Ik heb nog niets gehoord over in welk onderdeel ik ben ingedeeld.
Je kunt het beste contact opnemen met de contactpersoon van je dienst waar je voor werkzaam bent. Mocht dit niet lukken, neem dan contact op met het nummer van het KinderBeestFeest: 020 – 21 49 331
 
Hoe kom ik ARTIS binnen?
Alle vrijwilligers – met een geldig polsbandje of toegangspas – mogen na 16.00 uur alleen via het toegangshek op het ARTISplein het park in. De andere ingangen zijn exclusief voor onze gasten.
 
Moet ik zelf voor eten en drinken zorgen?
De organisatie van het KinderBeestFeest zorgt ervoor dat er water voor vrijwilligers beschikbaar is in de routes van vervoer. Daarnaast krijgen alle vrijwilligers enkele broodjes en is er koffie/thee en frisdrank te verkrijgen.
 
Waar kan ik mijn lunch ophalen?
Alle vrijwilligers die actief zijn in ARTIS kunnen met hun lunchbonnen terecht bij alle cateringpunten in ARTIS. Alle overige vrijwilligers kunnen met hun lunchbonnen terecht in het achterste deel van het Aquarium (CADI) aan de Plantage Middenlaan. Als het mooi weer is, worden alle vrijwilligers buiten ARTIS verzocht hun lunch te nuttigen op het ARTISplein.
 
Zijn er ook toiletten voor vrijwilligers buiten ARTIS?
Buiten ter hoogte van het aquarium zijn toiletten geplaatst voor vrijwilligers. Ook zijn de toiletten van Micropia (ARTISplein) voor vrijwilligers beschikbaar tot 21.00 uur.
 
Moet ik mijn uniform aan tijdens het KinderBeestFeest?
Alle vrijwilligers worden verzocht in hun dagelijkse uniform naar het KinderBeestFeest te komen. Voor brandweervrijwilligers is dit het kazernetenue. Mocht je geen uniform hebben, krijg je van de organisatie een roze t-shirt te leen. Geef dit wel van te voren aan bij je contactpersoon, zodat we je maat opzij kunnen leggen.
 
Is er ook weer een borrel na afloop?
Ja, in het restaurant de twee Cheetas in ARTIS is van 22.00 tot 23.30 uur de vrijwilligersborrel. Op vertoon van je polsbandje mag je ARTIS in, dat geldt voor álle KBFvrijwilligers. De hoofdingang van ARTIS zal open zijn voor KBFvrijwilligers om naar de borrel te gaan. Je kunt je voertuig parkeren op de parkeerplaats en na afloop er zonder problemen weer af.
 
Mogen alle vrijwilligers ARTIS in?
Nee, helaas is dit niet mogelijk, alleen de vrijwilligers met een activiteit in ARTIS mogen naar binnen, deze vrijwilligers hebben een ander kleur polsbandje. Om een aantal vrijwilligers toch een indruk te geven van de sfeer in het park, zijn er 150 keycords beschikbaar bij het hek op het ARTISplein, waar je een uur mee naar binnen mag. Nadat deze weer ingeleverd is, mag een andere vrijwilliger een uur naar binnen.