Home2021

Het ONLINE kinderbeestfeest FESTIVAL 2021

Dit jaar is er geen KinderBeestFeest in ARTIS vanwege corona. Maar om toch het fijne KinderBeestFeest-gevoel te beleven is er deze zomer het online KinderBeestFeest-festival! Elke eerste vrijdag van de maand vind je hier speciaal voor jullie gemaakte filmpjes. Vijf filmpjes waarin alles wat het KBF zo speciaal maakt, terug te zien is.

Wat kan je verwachten?

  • Dieuwertje Blok praat in ARTIS met dierenverzorgers over de leuke en bijzondere  eigenschappen van dieren. Elke aflevering een ander dier!
  • Over elk dier krijg je tekenles van juf Lotte. De 8-jarige Hoy doet de opdracht voor.  En jij kan het voorbeeld downloaden en jouw tekening insturen. Misschien win je een prijs!
  • En onze enthousiaste mascotte Koco beleeft dolle avonturen met de brandweer,  reddingsbrigade en veel meer!
Diewertje Blok
Lotte en Hoy

WIE IS KOCO ONZE MASCOTTE?


Het KinderBeestFeest bestond al een hele tijd voordat Koco om de hoek kwam kijken. In 2019 zou het 20-jarig jubileum gevierd worden. En wat is er nu leuker om dit te vieren met een eigen mascotte? Maar hoe moest die er uitzien? Daarom werd in 2018 tijdens het KinderBeestFeest een wedstrijd georganiseerd: wie ontwerpt de KinderBeestFeest-mascotte? Lees meer.

Check hier onze festival pagina!

Ieder maand een nieuw filmpje, kleurplaat en avonturen van Koco!

Koco en de Brandweer

Je kan het allemaal zien op 4 juni, 2 juli, 6 augustus, 3 september en 1 oktober op onze festivalpagina!


Inschrijven Nieuwsbrief


Sponsors