Gasten Algemeen

Onderstaande informatie heeft betrekking op de evenementen van het Kinderbeestfeest tot en met 2019. In 2020 vond het KinderBeestFeest in een digitale vorm plaats vanwege de coronapandemie. Hoe het KinderBeestFeest 2021 eruit zal zien, wordt nog bekend gemaakt.

Het KinderBeestFeest is op vrijdag 5 juni 2020 van 17.30-22.00 uur.

Belangrijke telefoonnummer
020 – 21 49 331

Toegang tot het KinderBeestFeest
Toegang is enkel mogelijk met een toegestuurd polsbandje via de instelling. Draag dit bandje en vermeld uw mobiele telefoonnummer op het bandje van je kind.

Parkeren
Het is niet mogelijk bij ARTIS te parkeren of in de omliggende straten.
Dichtstbijzijnde parkeergarage is Markenhove: Anne Frankstraat 220, Amsterdam.

Vervoer van-naar KinderBeestFeest
LET OP! De colonne / vaarroute waarmee je op de heenweg bent gekomen is tevens ook je terug rijdt route! Zorg dat je op tijd bij de opstap plaats staat. Zie de route tabel (pdf)

Wij vinden het belangrijk dat jullie kinderen veilig worden vervoerd. We verzoeken jullie dan ook om indien nodig je eigen stoeltje en/of verhoger mee te nemen. Tijdens het feest kun je deze in de voertuigen achter laten.

Vervoer over water
LET OP! Ga je met Route DOLFIJN (reddingsbootjes) dan adviseren wij je warme kleding mee te nemen. Zeker op de terug weg kan het aardig fris worden op het water!

Horeca
De horeca gelegenheden in ARTIS zijn open. Als gast krijg je 25% korting.

Foto’s
Tijdens het KBF worden foto’s gemaakt door het KBF Fototeam. Je kunt hen herkennen aan hun Roze poloshirt met daarop de tekst fototeam. Mogelijk gebruiken wij foto’s voor het KBF. Mocht je dit niet willen, dan kun je dit aan de fotograaf kenbaar maken.

Gemaakte foto’s zijn na vanaf 9 juni te bekijken op de website
De fotografen van het KBF Fototeam hebben hun visitekaartje met dierennaam en inloggegevens gegeven.
Ga naar de website, zoek het dier wat op het kaartje staat, klik op de link, vul het wachtwoord in en log dan in.Privacy
Mochten er foto’s op de site staan die je liever niet op de website wilt, laat het ons dan weten via media@kinderbeestfeest.nl dan zullen we deze foto verwijderen.

Voor wie is het KinderBeestFeest?

Als organisatie krijgen we regelmatig de vraag hoe je je kind kunt aanmelden.

Het KinderBeestFeest in ARTIS is een besloten avond voor exclusieve gasten: chronisch zieke kinderen en/of kinderen met een beperking. In Noord-Holland, Flevoland en Leiden. 

De kinderen worden via hun instelling uitgenodigd. De coördinatoren van het Kinderbeestfeest werken nauw samen met contactpersonen van de instellingen die meedoen. Het KinderBeestFeest bepaalt welke instellingen er meedoen en het aantal toegangsbewijzen dat zij ontvangen.