Diverse vacatures voor KinderBeestFeest

(Cluster) Coördinatoren gezocht voor het KinderBeestFeest!

De voorbereidingen voor het KinderBeestFeest (KBF) zijn intussen weer in volle gang, voor een aantal functies zijn we nog op zoek naar fanatieke vrijwilligers die willen helpen om het feest weer tot een groot succes te maken! Buiten veel dankbare blije kindergezichtjes ben je ook vrijwilliger in een super leuk en gezellig team… dat is toch de beste motivatie!
 
ClusterCoördinator ICT
Binnen het KBF worden diverse processen geautomatiseerd, om deze grote ontwikkeling in goede banen te leiden is het cluster ICT opgezet. De ClusterCoördinator (CC) ICT heeft het totale overzicht binnen het cluster en geeft leiding aan de coördinatoren van het cluster. Ook is de CC verantwoordelijk voor clusteroverstijgende vraagstukken. De CC heeft regelmatig overleg met de coördinatoren in zijn team, de overige CC-en en het bestuur, Een CC ICT hoeft niet perse kennis te hebben van zijn cluster.
De CC wordt aangesteld door het bestuur van het KBF, voor meer informatie: Sjoerd Arlman (bestuurslid, taakverantwoordelijke ICT) s.b.arlman@gmail.com
 
Coördinator AUTOMATISERING
De Coördinator AUTOMATISERING is verantwoordelijk voor het ontwikkelen van diverse ICT zaken zoals de vrijwilligersdatabase DigiBeest, het automatiseren van de toegangscontrole en overige zaken als een netwerk tijdens het KBF. Kennis van programmeren en ICT is noodzakelijk voor deze functie.
Voor meer informatie: Sjoerd Arlman (bestuurslid, taakverantwoordelijke ICT) s.b.arlman@gmail.com
 
Coördinator MARKETING
Samen met de Coördinator VOORLICHTING en Coördinator MEDIA vormen de 3 onderdelen het cluster MARKETING en COMMUNICATIE. De Coördinator MARKETING houd zich met name bezig met sponsoring, fondsenwerven en naamsbekendheid van het KBF.
Voor meer informatie: Fanny Schutte (CC MARKETING en COMMUNICATIE) fannyschutte@gmail.com
 
Coördinator VRIJWILLIGERSVERVOER
Het Cluster VERVOER bestaat uit het onderdeel VERVOER LAND, VERVOER WATER en VRIJWILLIGERS VERVOER. Het gehele cluster zorgt ervoor dat alle 5000 gasten op vrijdag 1 juni vanuit de diverse opstapplaatsen naar ARTIS komen. De Coördinator VRIJWILLIGERS VERVOER houd zich bezig met het werven van voertuigen en vrijwilligers. Dit doet de coördinator samen met de Point of Contacts binnen de hulpdiensten.
Voor meer informatie: Petra v.d. Meulen (CC VERVOER) petra.vdmeulen@gmail.com