Club van 100

Deze Club van 100 heeft als doel het KinderBeestFeest extra financiële steun te kunnen verlenen. Met elke € 5,- kan er namelijk een kind worden uitgenodigd worden voor het KinderBeestFeest!
 
Lid worden
Om lid te worden van de “Club van 100” hoeft u slechts éénmalig per jaar €100 te doneren. Door uw bijdrage maakt u het mogelijk dat 20 kinderen !!!! een fantastische avond beleven in ARTIS. Dit kunt u doen door €100 over te maken via onze donatie-pagina. Vult u alstublieft uw bedrijfsnaam en e-mailadres in.
 
Wat krijgt u ervoor terug?
• Een vermelding op onze website op onze “Club van 100” pagina. Uw logo en link naar uw website worden hierop vermeld.
• Een certificaat als bewijs van lid van de “Club van 100” KinderBeestFeest.
• Het KinderBeestFeest heeft een ANBI status, de schenking die u doet, mag u onder voorwaarden aftrekken in uw aangifte inkomstenbelasting of vennootschapsbelasting.
• Het belangrijkste is dat u als lid bijdraagt aan een fantastisch feest voor chronisch zieke en of gehandicapte kinderen in ARTIS.
 
Presentatie KinderBeestFeest voor u
Het is mogelijk dat Stichting KinderBeestFeest bij u langs komt met een PowerPoint Presentatie over het KinderBeestFeest. De presentatie duurt inclusief het stellen van vragen ongeveer 90 minuten. Belangstelling? U kunt een mail sturen naar marketing@kinderbeestfeest.nl en dan nemen wij z.s.m. contact met u op.
 
 
 

Eerste Hulp Groep
VLR Stichting
Particura
 
Patricia Lemmers
Giraf therapie voor kinderen
Seagate
Lotuskring
Dubois Registeraccountants